بررسی علل مهم ترک خوردن کاشی و سرامیک و روش ترمیم آن
ترک خوردن کاشی و سرامیک میتواند علل مختلفی داشته باشد. همانگونه که ممکن است این ترکها رفته رفته بزرگتر شوند، میتوانند باعث از بین رفتن زیبایی منزل شوند، نشان از نشتی های مختلف باشند و برای شما مشکلات بزرگتری ایجاد کنند. بر این اساس، ما در این مقاله علل ترک خوردن کاشی و سرامیک را بررسی کردهایم و تصمیم گرفتیم، راهکارهایی برای آن بگوییم. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا شما را با انواع علت ترک خوردن لعاب سرامیک و راه های ترمیم این ترک خوردگی ها آشنا کنیم.
چرا توجه به ترک خوردن کاشی و سرامیک مهم است؟
با توجه به اینکه یکی از زیبایی های هر منزلی، بخش کاشی و سرامیک آن است، توجه به زیبایی این متریال بسیار مهم است. حال معضلی برای این متریال پیش میآید که ما آن را با نام ترک خوردن کاشی و سرامیک میشناسیم. این مشکل میتواند زیبایی دکوراسیون شما را تحت تاثیر قرار دهد. برای مثال، اگر شما ندانید که علت ترک خوردن لعاب سرامیک چیست و چگونه میتوان آن را رفع کرد، بخش مهمی از زیبایی منزل را از دست داده اید.
علاوه بر این، ضرورت توقف مشکلات پیشرونده نشان میدهد که رشد این ترکها هرچه زودتر متوقف شوند، میتوان از به بار آمدن مشکلات جدیتر جلوگیری کرد. در این خصوص ما بر آن شدیم که ترمیم کاشی ترک خورده و سرامیک ها را بررسی کنیم و راهکارهایی برای آن ارائه دهیم. مطمئناً پس از مطالعه این مقاله به دلایل محکمی دست پیدا میکنید که شاید تا کنون نسبت به آنها بیتفاوت عبور میکردهاید.
بررسی چند علت ترک خوردن سرامیک و کاشی منازل
ترک خوردن کاشی و سرامیک میتواند با دلایل مختلفی شناخته شود. شناختن این علل هنگامی اهمیت بیشتری پیدا میکند که شما بخواهید خودتان آن را رفع کنید. به طور کلی، میتوان این علل را از مهمترین علل ترک خوردن کاشی و سرامیک محسوب کرد:
- وارد آمدن وزن سنگین روی کاشی و سرامیک
- وارد شدن ضربه شدید به این متریال
- نشتی ساختمان در زیر کاشی و سرامیک هم از علل ترک خوردن کاشی و سرامیک است.
- جنس نامرغوب کاشی و سرامیک شما منجر به ترک خوردگی میشود.
- تغییر دمای یکباره کاشی و سرامیک هم از این علل است.
- تغییر شرایط طبیعی ساختمان مثل وارد شدن رطوبت به زیر این متریال
هر یک از این علل ترک خوردن کاشی و سرامیک پس از بررسی های مختلف شناخته میشوند و سپس باید به دنبال رفع آن باشید. در بررسی نشتی ساختمان به زیر کاشی و سرامیک، باید گفت که شاید اصلا علت بالا آمدن سرامیک کف هم همین نشتی ها باشد. پس برای رفع این مشکل باید ابتدا بدانید علت بالا آمدن سرامیک کف همان مشکل نشتی است یا خیر.
در ادامه بررسی علل ترک خوردن کاشی و سرامیک، خالی از لطف نیست که بگوییم علت ترک خوردن دوغاب سیمان چیست. معمولا دوغاب سیمان با کیفیت بالایی تهیه میشود و از بین بردن آن کار ساده ای نیست. برای پیدا کردن علت ترک خوردن دوغاب سیمان منزل خود، باید بدانید که این ترک به دلیل کیفیت نامطلوب دوغاب ابتدایی بوده است. مثلا اگر آب دوغاب زیاد باشد، ممکن است در آینده باعث شکستگی دوغاب شود.
برای ترمیم کاشی ترک خورده و سرامیک چه کنیم؟
برای ترمیم کاشی ترک خورده ابتدا باید نوع ترک و دلیل ترک خوردن کاشی و سرامیک را بشناسید. اگر ترک مورد نظر کوچک باشد، به زیبایی دکوراسیون منزل شما لطمه نزده باشد، در معرض دید نباشد و بتوان بهراحتی آن را پوشش داد، میتوانید از چسب ترمیم سرامیک و کاشی استفاده کنید.
اما اگر میزان ترک خوردن کاشی و سرامیک شما بسیار بزرگ باشد و در بخشی از منزل قرار گرفته باشد که از زیبایی منزل و دیگر متریال موجود میکاهد، باید این ترک را شناخته و برای جلوگیری از رشد بیشتر آن، به دنبال نمونه سالم کاشی منزل خود بگردید. سپس از حرف های های این حوزه کمک بگیرید و کاشی خود را با کمترین دردسر ترمیم کنید.
در ترمیم سرامیک های ترک خورده هم استفاده از چسب ترمیم سرامیک میتواند برای شما مفید باشد. البته به شرطی که این ترک سرامیک به جدی جزئی باشد که بتوان آن را به راحتی با چسب پر کرد. برای مثال، پس از مشاهده ترک خوردن کاشی و سرامیک و برای رفع آن، میبینید که ترک شما حدود نیم سانتی متر عرض دارد، این ترک در نهایت میتواند با چسب پوشش داده شود و اگر بیش از آن عرض داشته باشد، ممکن است نتوانید آن را با چسب ترمیم کنید.
سوالات متداول
علت ترک خوردن کاشی و سرامیک چیست؟
علل مختلفی برای ترک خوردن کاشی و سرامیک وجود دارند؛ مثل نشتی، ضربه شدید، وزن سنگین، تغییر دمای کاشی و سرامیک و…
آیا چسب ترمیم برای کاشی و سرامیک میتواند راه حل مناسبی باشد؟
اگر ترک شما بیش از اندازه بزرگ و در معرض دید هم نباشد، میتوان آن را با چسب ترمیم کرد.
علت بالا آمدن سرامیک کف خانه چیست؟
احتمال دارد زیر سرامیک مورد نظر، نشتی وجود داشته باشد. همچنین احتمال دارد ضربه شدیدی به سرامیک شما وارد شده باشد.
جمع بندی
در این مقاله، بررسی کاملی برای مشکل ترک خوردن کاشی و سرامیک و روشهای رفع آن انجام دادیم. گفتیم که هرچه ساختار منزل شما بینقصتر باشد، احتمال بروز ترک در آن کمتر خواهد بود. پس از بررسی علل ترک خوردن سرامیک و کاشی هم به بررسی راههای عملی و دقیق برای رفع این مشکلات پرداختیم. به عنوان کلام آخر، باید بگوییم که شما باید تمام جوانب را برای بررسی دقیق کاشیها و سرامیکها در نظر بگیرید و سپس اقدام به ترمیم آنها کنید.